Med reisetavler kan du lagre, organisere og sammenligne alle stedene du liker, slik at du kan finne den perfekte ferieboligen. Du kan til og med samarbeide med venner og familie for å finne den perfekte ferieboligen til neste ferie.

Slik oppretter du din første reisetavle
  1. Logg inn slik at du kan se reisetavlen på andre enheter.
  2. Klikk på Reisetavler (eller Tavler i appen) i menyen øverst, så får du se en kort innføring.
  3. Gi reisetavlen din et navn og klikk på Opprett reisetavle.
  4. Utfør et søk for å finne ferieboliger du vil legge til i reisetavlen din.
Legg til og fjern ferieboliger
Klikk på hjertet i annonsen til ferieboligen du ønsker å lagre. Du kan opprette en ny reisetavle eller legge til ferieboligen i en eksisterende reisetavle.

Klikk på hjertet i ferieboligens annonse én gang til for å fjerne den fra reisetavlen.

Planlegg med venner og familie
Når du er logget inn på feriegjestkontoen din, kan du invitere familie og venner til å hjelpe deg å finne den perfekte ferieboligen.

Venner og familie du legger til i reisetavlen din kan
  • legge til ferieboliger i reisetavlen
  • stemme på favorittferieboliger
  • kommentere og dele synspunkter

Slik legger du til venner og familie i reisetavlen din
  1. Logg inn på feriegjestkontoen din.
  2. Klikk på Reisetavler (eller Tavler i appen) i menyen øverst.
  3. Velg reisetavlen du vil invitere andre til.
  4. Klikk på Inviter venner-ikonet øverst til høyre.
  • På PC og i mobilnettleseren får du en link du kan sende til venner og familie via e-post eller din foretrukne meldingstjeneste.
  • I appen for feriegjester kan du sende invitasjonen direkte på e-post eller SMS.
For å ta del i reisetavlen din må de du inviterer ha eller opprette sin egen feriegjestkonto.

Slik starter du en samtale med gruppen din:
Chatten er bare tilgjengelig via appen.
  1. Gå til reisetavlen din, klikk på chatteboblen og inviter venner.
  2. Du kan se ikoner for personene som er aktive i chatten øverst.
  3. Meldingene er tidsstemplet og har et bilde eller initialene til den som sender meldingen.