Må jeg være innlogget for å lagre ferieboliger?
Du trenger ikke å være innlogget for å lagre en feriebolig. Vi anbefaler likevel at du logger inn eller oppretter en konto slik at du kan se ferieboligene du har lagret på alle de ulike enhetene dine.

Hvordan kan jeg legge til og lagre en feriebolig i Reisetavler?
Klikk på hjertet i annonsen til ferieboligen du ønsker å lagre. Det vil da dukke opp et vindu hvor du får valget mellom å opprette en liste eller å legge til ferieboligen i en eksisterende liste.  Etter at ferieboligen er blitt lagret vises en bekreftelse nederst til høyre på siden. Du kan se alle ferieboligene du har lagret ved å klikke på Reisetavler øverst på siden.

Hvor finner jeg ferieboligene jeg har lagret?
Du kan se alle ferieboligene du har lagret ved å klikke på Reisetavler øverst på siden.

Hvordan deler jeg ferieboliger?
For øyeblikket er det ikke mulig å dele en liste med ferieboliger, men du kan dele enkeltannonser fra siden med informasjon om ferieboligen. Vi jobber for å kunne legge til en listedelings-funksjon snart.

Hvordan sletter jeg en feriebolig jeg har lagret?
Klikk på X-ikonet øverst i høyre hjørne for å slette en feriebolig fra listen din.

Hvordan sletter jeg en liste jeg har lagret?
Klkk på søppelkasse-ikonet for å slette en liste.