Reisetavler tar vare på ferieboligsøkene dine slik at du kan sammenligne og holde styr på endringer i priser og tilgjengelighet uten å måtte gjøre samme søk på nytt. Din Reisetavler er tilknyttet kontoen din, så den viser søkene du har gjort gjennom både nettsiden og HomeAway-appen. Min Reisetavler gir deg også muligheten til å lagre ferieboligene du liker i egne lister.

Hvis du vil slette enkeltstående søkeresultater fra listen, så kan du klikke på X ved siden av den gjeldende ferieboligen. For å slette en hel liste kan du klikke på X ved siden av navnet på området du har søkt i.