Vårt toveis anmeldelsessystem gjør at feriegjester og utleiere kan bedømme hele opplevelsen sin etter at ferien er over.  Materialet nedenfor er en forkortet liste over retningslinjene for anmeldelser hos oss. Du finner mer informasjon om vårt toveis anmeldelsessystem i den tilknyttede artikkelen nedenfor. Klikk her for å se den fullstendige listen over våre retningslinjer for innhold.

Nedenfor kan du se noen råd og tips for anmeldelser:
  • Skriv nøyaktig og detaljert. Anmeldelser av en feriebolig må fokusere på gjestens erfaringer med å leie boligen. Dette vil normalt rette søkelyset mot oppholdet, men anmeldelsen kan også nevne andre faktorer som påvirket leieprosessen, slik som forespørsler og booking.
  • Beskytt ditt og andres personvern. Ikke avslør etternavnet, boligadressen, telefonnummeret eller e-postadressen til utleieren/forvalteren. Vi anbefaler at du holder dine egne opplysninger privat også. Hvis anmeldelsen inneholder personlig informasjon, blir den avvist.
  • Ikke oppgi hvilke priser dere ble enige om. Alle medlemmer har muligheten til å endre eller forhandle prisen for en feriebolig. Hvis anmeldelsen nevner leiepriser, blir den avvist.
  • Ikke publiser noe som ikke tilhører deg. Brukere som legger ut materiale, må ha alle juridiske rettigheter til å publisere dette.
  • Vis respekt. Ikke kom med diskriminerende, provoserende, støtende eller krenkende kommentarer til andre. Ikke publiser en anmeldelse eller et svar i den henseende å presse utleiere eller gjester for penger eller lignende. Anmeldelsene er ment for å hjelpe fremtidige feriegjester, ikke for å la én part true den andre.
Klikk her for å se den fullstendige listen over våre retningslinjer for innhold.

Berettigelse
  • Utleiere og forvaltere av ferieboliger kan ikke skrive anmeldelser av sine egne ferieboliger.
  • Feriegjesten må ha bodd i ferieboligen og kunne fremlegge bevis på dette. Les våre fullstendige retningslinjer for mer informasjon.
  • Anmeldelser må sendes inn i løpet av ett år etter oppholdet. Så snart en anmeldelse er sendt inn, har den andre parten 14 dager på seg til å sende inn sin egen.