Det kan melde deg av tjenesten for å motta SMS-oppdateringer om bookingen din på to ulike måter.

Rediger feriegjestprofilen din
  1. Klikk på Innlogging øverst til høyre på skjermen.
  2. Velg Innlogging for feriegjest og skriv inn innloggingsinformasjonen.
  3. Klikk på kontonavnet ditt øverst til høyre.
  4. Klikk på Min profil.
  5. Klikk på Redigere profil.
  6. Fjern avhukingen som bekrefter at du ønsker at vi skal sende deg tekstmeldinger om bookingene dine.
  7. Klikk på Lagre endringer.
Du kan også svare på tekstmeldingen og skrive STOP.

Etter at du har fulgt en av disse to fremgangsmåtene, vil du ikke lenger motta tekstmeldinger om inneværende eller fremtidige bestillinger.