Dersom ferieboligen er vesentlig forskjellig fra den som er avbildet i annonsen, kan du sende inn en formell klage mot ferieboligens eier eller forvalter.

Ta kontakt med kundeservice direkte for å gjøre dette ved å klikke på Kontakt oss.
Du må oppgi følgende skriftlige informasjon på e-post:
  • Navn, telefonnummer og e-postadresse til eieren eller forvalteren av ferieboligen
  • Ferieboligens nettsted og annonsenummer
  • En beskrivelse av situasjonen og ønsket resultat (klagen din)
Når vi har mottatt denne informasjonen, videresender vi klagen til eieren eller forvalteren og ber om at vedkommende tar kontakt med deg så snart som mulig for å løse saken. Denne hendelsen vil bli dokumentert på kontoen deres, sammen med en eventuell løsning på saken.

Besøk sikkerhetssenteret til HomeAway.no for å lese om beste sikkerhetsrutiner.