For å forsikre oss om at eiere og bestyrere som annonserer hos oss gir feriegjestene opplevelsen de forventer seg, så har vi skapt en guide for beste praksis som vi kaller våre "retningslinjer for markedsplassen".
 
Hvordan kan jeg dra fordel av denne markedsplassen?
Målet vårt er å sørge for at du får så mange bookinger som mulig, og for å få til det må vi sørge for at feriegjestene får en så enkel og trygg bookingopplevelse som mulig. Disse retninglinjene gjør det enklere å booke og sørger for at feriegjestene får en trygg bookingopplevelse, slik at det er mer sannsynlig at de kommer tilbake til markedsplassen i framtiden.
 
HomeAways retningslinjer for markedsplassen
Ved å følge disse retninglinjene vil du dra fordel av økt synlighet for feriegjester som ønsker å bestille ferieboligen din på HomeAways nettsted, samt en jevnt over bedre opplevelse for deg og gjestene dine. Eiere og bestyrere forventes å etterleve de følgende retningslinjene når de legger ut en annonse på HomeAways nettsteder gjennom både modellene for provisjonsbaserte annonser og abonnementer. 
 
Regler for markedsplassen
  • Alle bestillinger fra feriegjester hos HomeAway må behandles gjennom HomeAways bookingside eller rapporteres gjennom integrert programvare. Dette inkluderer språk, URLer, E-postadresser, adresser,
    telefonnumre, innhold som handler om å unngå servicegebyret eller andre forespørseler i annonsen din som forsøker å lede feriegjester til en annen nettside eller booke utenfor HomeAways bookingside.
  • Du må akseptere et flertall av alle bookingforespørsler. Mens vi forstår at ikke alle bookingforespørsler er ønsket for ferieboligen din, så bør du akseptere de fleste forespørslene.
  • Du må ta imot feriegjester som har servicedyr. Alle eiere og og forvaltere av ferieboliger i USA og på andre amerikanske territorier er pålagt å ta imot reisende som har behov for hjelp av et servicedyr
  • Du kan ikke avbestille et større antall bekreftede reserveringer.  Å få en bekreftet reservasjon avbestilt er en stor skuffelse og kan føre til tapt tid, penger og en jevnt over dårlig opplevelse for feriegjestene.
  • Du må holde kalenderen din oppdatert. Kalenderen din bør holdes oppdatert til alle tider. Dette vil sørge for at potensielle feriegjester ikke bruker tid på å legge inn bookingforespørsler på utilgjengelige datoer, og at du sparer tid ved å ikke måtte svare dem angående tilgjengeligheten din.
  • Du kan ikke bruke én annonse for å skaffe bookinger til en rekke uoppførte ferieboliger.

Dette vil være et brudd på våre vilkår og betingelser. Disse retningslinjene er ment å minimere risikoer og sørge for at du og feriegjestene dine får den best mulige opplevelsen. Hvis én eller flere av disse retningslinjene ikke blir overholdt, så vil det føre til at annonsen din vil bli mindre synlig for reisende, og eventuelle straffer inkluderer, men er ikke begrenset til, fjerning eller at du blir satt ut av stand til å motta forespørsler, degradering eller fjerning fra søkeresultatene eller fjerning fra annonsesiden uten at du kvalifiserer for tilbakebetaling.