Annuller annonsen din
  1. Logg deg inn på kontoen din.
  2. Dersom du har flere annonser, velg den du vil annullere.
  3. Klikk på Min konto.
  4. Klikk på Info om ferieboligen.
  5. Dersom annonsen din har automatisk fornyelse skrudd på, sørg for at du slår den av for å hindre at abonnementet ditt blir fornyet.
  6. Klikk på Skjul annonse. Merk: Dersom du bruker en konto for utleieagentur, må du deaktivere den aktuelle annonsen ved å bruke nedtrekksmenyen under Status.
  7. Velg det som er årsaken til at du vil skjule annonsen.
  8. Velg den mest riktige årsaken under Kan du utdype?
  9. Klikk på Skjul annonse.

Så snart den er annullert, vil ikke lenger annonsen din være synlig for feriegjester og vil ikke fornyes ved utløpsdatoen. Dersom du har bestilt inn feriegjester som ennå ikke har bodd på ferieboligen din, kan du som en høflighet sende e-post til dem og la dem vite hvordan de får kontakt med deg.