HomeAway samarbeider med en ledende leverandør innen nettsikkerhet for å tilby to-trinns-bekreftelsesløsningen. Hvis du ikke har aktivert informasjonskapsler fra tredjeparter, kan det hende at du blir spurt om å oppgi verifikasjonskoden ved hver innlogging.

Noen nettlesere deaktiverer informasjonskapsler fra tredjeparter automatisk. For å slippe å måtte skrive inn en ny verifikasjonskode hver gang, kan det lønne seg å endre innstillingene i nettleseren din.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan aktivere informasjonskapsler fra tredjeparter på de mest vanlige enhetene og nettleserne.

iPhone/iPad
Safari på Mac
Google Chrome
Firefox (Mozilla)
Internet Explorer

Ofte stilte spørsmål

Jeg ønsker ikke å tillate informasjonskapsler i nettleseren min. Hva skal jeg gjøre?
  • Hvis du ikke tillater informasjonskapsler fra tredjeparter i nettleseren din, kan det hende at du blir bedt om å oppgi en verifikasjonskode hver gang du logger på HomeAway-kontoen din.
  • Du kan også tillate informasjonskapsler midlertidig, logge deg på HomeAway med to-trinns-bekreftelse, og deretter tilbakestille innstillingene for to-trinns-bekreftelse på kontoen din. Hvis du sletter informasjonskapslene dine, kan du bli bedt om å oppgi en verifikasjonskode og det kan hende at du må endre innstillingene dine for å tillate informasjonskapsler for en midlertidig periode.
  • Husk: Verifikasjonskoden for enheten din er gyldig i opptil 12 måneder. Vi kommer til å be deg bekrefte at det er deg med en ny verifikasjonskode etter denne perioden.
Jeg har endret innstillingene, men jeg blir fortsatt bedt om å oppgi en bekreftelseskode. Hvorfor?
Så snart du har oppdatert innstillingene dine for informasjonskapsler, kan det hende at du må restarte nettleseren din for å aktivere endringene. Deretter vil du bli bedt om en verifikasjonskode en siste gang. Etter dette vil enheten din bli husket i opptil 12 måneder. Vi anbefaler også at du ikke bruker et privat eller inkognito søkevindu når du bruker HomeAway, ettersom disse er designet for å hindre informasjonskapsler fra å bli lagret på systemet ditt.