Vi samarbeider med en ledende tredjepart innen nettsikkerhet for å tilby totrinnsverifisering for kontoen din. Hvis du ikke har aktivert tredjeparts-cookies i nettleseren din, kan det hende du må oppgi en verifiseringskode hver gang du logger inn på kontoen din. Vi anbefaler at du aktiverer tredjeparts-cookies i nettleseren din for å minimere antallet verifiseringsanmodninger. Hvis du ofte bytter mellom nettlesere, anbefaler vi at du aktiverer tredjeparts-cookies og verifiserer deg i hver av nettleserne. Pass på at du velger «Husk denne enheten» når du verifiserer deg.

Hvis du ikke vil at tredjeparts-cookies skal være aktivert hele tiden, kan du gå tilbake til de forrige innstillingene etter verifisering. Hvis du sletter historikk og cookies i nettleseren, må du kanskje oppgi en ny verifiseringskode og endre innstillingene dine for å tillate cookies i en midlertidig periode.

Når du har tillatt tredjeparts-cookies, må du kanskje lukke og åpne nettleseren din på nytt for at endringene skal tre i kraft. Du må oppgi en verifiseringskode én siste gang, men etter dette vil enheten din bli husket i opptil tolv måneder. Vi anbefaler også at du ikke bruker privat modus eller inkognitomodus i nettleseren når du bruker kontoen din, ettersom disse er utviklet for å hindre at cookies blir lagret.