I tillegg til MasterCard, Visa, Discover og American Express kan du nå betale for abonnementet ditt med PayPal. Salgsavdelingen vår hjelper deg gjerne med å kjøpe et abonnement, men siden det er påkrevd at du bruker din hemmelige påloggingsinformasjon for å betale med PayPal, kan ikke salgsmedarbeideren gjennomføre den første betalingen på dine vegne.

Førstegangskjøp med PayPal
  1. Velg PayPal som betalingsmåte i Payment and Billiing-delen.
  2. Klikk på PayPal-knappen under Log in to your PayPal account.
  3. Skriv inn innloggingsinformasjonen din for PayPal og klikk på Log in.
  4. Les betingelsene og klikk Agree.
  5. Klikk på Place Order i Payment and Billing-delen.
På samme måte som med kredittkortkjøp vil betalinger gjort med PayPal bli satt til automatisk fornyelse.

Å legge til PayPal som en foretrukket betalingsmåte

Ved å legge til PayPal som en foretrukket betalingsmåte kan du bruke den til å betale for abonnementer i framtiden.
  1. Logg inn på utleierkontoen din.
  2. Klikk på Min konto.
  3. Klikk på Betalingspreferanser.
  4. Klikk på PayPal.
  5. Skriv inn innloggingsinformasjonen din og klikk på Log in.
  6. Les betingelsene og klikk Agree.
  7. PayPal er nå en av dine betalingsalternativer og kan brukes til fremtidige betalinger.