Hvordan flytter jeg mine eksisterende data for lokale tips, meldinger osv., og importerer dem til Mobil utleierservice?
  1. I GladOwner-portalen går du til delen Mine ferieboliger.
  2. Klikk på fanen Informasjon om feriebolig for ferieboligen du har i GladOwner.
  3. Klikk på Eksporter innhold.
  4. Klikk på Eksporter nå. En fil lagres på datamaskinen din på valgt plasseringen. Du bør velge en plassering det er lett å finne igjen siden du vil trenge denne filen senere.
  5. Gå til Innstillinger i Mobil utleierservice.
  6. Klikk på Importer innhold.
  7. I delen Importer innhold klikker du på Importer innhold ved siden av den aktuelle ferieboligen.
  8. Velg filen du fikk fra GladOwner-eksporten.
  9. Klikk på Last opp.
  10. Følg anvisningene på skjermen.
Merk at denne eksport-/importprosessen ikke fører til at bookingene dine overføres.

Hvordan kobler jeg Glad to have you-kalenderen til HomeAway-kalenderen?

Eksportere kalenderdata:
  1. Hvis du har flere enn én annonse, klikker du på den du vil redigere.
  2. Klikk på Kalender.
  3. Klikk på Importer/eksporter piler-ikonet.
  4. Velg Eksporter kalender.
  5. Kopier URL-adressen.
  6. Gå til Google-kalenderen din.
  7. Klikk på nedpilen ved siden av Andre kalendere.
  8. Velg Legg til fra URL i menyen.
  9. Skriv inn URL-adressen.
  10. Klikk på Legg til kalender.