Vær oppmerksom på at denne artikkelen kun er til orientering. Hvis du er usikker på hva slags informasjon du har lov til å vise på annonsen din, bør du spørre en sakkyndig.

Hvis ferieboligen din anses for å være en virksomhet, er du nødt til å inkludere visse opplysninger på annonsen din, i henhold til gjeldende EU-lovgivning.  Gå til EUs forbrukerrettighetsdirektiv (2011/83/EU). for mer informasjon

Du kan legge til forretningsopplysninger på HomeAway-annonsen din. Disse vil være synlig for alle feriegjester.

For å legge til forretningsopplysninger:
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Klikk på Min konto.
  3. Klikk på Impressum annonse.
  4. Oppgi forretningsopplysningene dine.
  5. Velg hvilke annonser du ønsker at opplysningene skal være synlige på ved å huke dem av.
  6. Klikk på Lagre.