Legge til et soverom
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Hvis du har flere enn én annonse, klikker du på den du vil redigere.
  3. Klikk på Feriebolig-ikonet i den venstre navigasjonsmenyen.
  4. Klikk på Rediger feriebolig.
  5. Klikk på fanen Rom og detaljer​.
  6. Rull ned til området Soverom.
  7. Klikk på Tilføy soverom.
  8. Velg type soverom. Merk: Hvis du velger soveromstypen Studio eller annet, vil ikke soverommet regnes som et eget soverom i annonsen din.
  9. I nedtrekksmenyene angir du antall for hver sengetype i soverommet.
  10. Klikk på Lagre.
Redigere soveromsdetaljer
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Hvis du har flere enn én annonse, klikker du på den du vil redigere.
  3. Klikk på Feriebolig-ikonet i den venstre navigasjonsmenyen.
  4. Klikk på Rediger feriebolig.
  5. Klikk på fanen Rom og detaljer​.
  6. Rull ned til området Soverom. Klikk på blyantikonet ved siden av soverommet du vil redigere.
  7. Når du er ferdig med redigeringen, klikker du på Lagre.
Fjerne et soverom
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Hvis du har flere enn én annonse, klikker du på den du vil redigere.
  3. Klikk på Feriebolig-ikonet i den venstre navigasjonsmenyen.
  4. Klikk på Rediger feriebolig.
  5. Klikk på fanen Rom og detaljer​.
  6. Rull ned til området Soverom. Klikk på blyantikonet ved siden av soverommet du vil redigere.
  7. Klikk på Slett dette soverommet
  8. Klikk på OK når du blir spurt om det.