Under samarbeidet med HomeAway vil du motta to typer e-post fra oss.

"Driftsrelatert e-post" omfatter meldinger om bookingforespørsler og bekreftelser fra feriegjester, fornyelse av abonnement, kvitteringer for mottatt betaling, månedlige rapporter og annen informasjon tilknyttet driften som omhandler bruk av sidene våre eller viktige oppdateringer. Det er ikke mulig å avregistrere seg fra disse typene e-post, ettersom de er nødvendige for samarbeidet vårt.

"Reklame på e-post" omfatter markedsføringsmuligheter og liknende tilbud. Du kan endre e-postinnstillingene dine så du ikke lenger mottar reklame på e-post, men vi anbefaler at du beholder disse som aktive så du ikke går glipp av nyttige og verdifulle tilbud.

Her får du noen råd om hvordan du kan sørge for at du mottar all informasjon fra HomeAway:
  • Besøk utleierkontoen din ofte for å se etter viktige meldinger eller linker til andre tilbud.
  • Pass på at e-post fra HomeAway ikke går rett i mappen for søppelpost – den månedlige rapporten og alle oppdateringer om viktige endringer blir sendt til den e-postadressen du har registrert hos oss. Disse typene e-post blir sendt fra HomeAway@elq.homeaway.com.
Hvis du ikke lenger ønsker å motta reklame på e-post, kan du gå til http://mailaway.homeaway.com/PreferenceCenter eller følge instruksjonene nederst i e-posten.

Hvis du gjerne vil begynne å motta reklame på e-post, kan du gå til http://mailaway.homeaway.com/PreferenceCenter eller kontakte kundeservice og oppgi e-postadressen du ønsker å motta reklame fra oss på. Forespørselen din kommer til å behandles i løpet av to virkedager.

Hvis du ikke mottar e-post fra HomeAway for øyeblikket, inklusive den månedlige rapporten, kan du kontakte kundeservice.