Under samarbeidet med oss vil du motta to typer e-post.

Driftsrelatert e-post omfatter meldinger om bookingforespørsler og bekreftelser fra feriegjester, fornyelse av abonnement, kvitteringer for betaling, månedlige rapporter og annen driftsrelatert informasjon om bruk av sidene våre og viktige oppdateringer. Det er ikke mulig å avregistrere seg fra disse e-postene, ettersom de er nødvendige for samarbeidet vårt.

Markedsføringsrelatert e-post omfatter markedsføringsmuligheter og liknende tilbud. Du kan endre e-postinnstillingene dine så du ikke lenger mottar markedsføringsrelatert e-post, men vi anbefaler at du har disse aktivert så du ikke går glipp av verdifulle tilbud.

Slik avregistrerer du deg for markedsføringsrelatert e-post
  1. Klikk på Avslutt abonnementet nederst i en e-post av denne typen.
  2. Klikk på riktig varemerke.
  3. Skriv inn e-postadressen din.
  4. Velg Avslutte abonnementet.
Slik kan du begynne å motta markedsføringsrelatert e-post
Kontakt vår kundeservice og gi dem din foretrukne e-postadresse. Forespørselen din kommer til å behandles i løpet av to virkedager.