Vi syns det er leit at du forlater oss. For å deaktivere kontoen din, vennligst kontakt oss. Hvis du har lyst til å bestille gjennom HomeAway senere, må du opprette en ny konto.
Vær oppmerksom på at vi bare kan slette opplysninger under bestemte omstendigheter.

Vi sletter opplysninger på forespørsel dersom:
  • du har bestemt deg for at du ikke ønsker at vi skal bruke dem og det ikke er noen god grunn til at vi skal fortsette å bruke dem.
  • vi er lovpålagt å fjerne dem.
De typene opplysninger vi kan slette eller anonymisere på forespørsel er:
  • Kontoinformasjon
  • Undersøkelser og anmeldelser du har sendt inn til oss
  • E-posthistorikk for markedsføring

Kjekt å vite
  • Enkelte typer opplysninger, deriblant transaksjonshistorikk og klager du har sendt inn, er nødt til å holdes tilbake i en lengre periode i tilfelle en rettsak skulle oppstå.
  • Vi behandler forespørselen din om å slette opplysninger i løpet av 30 dager.
  • Les vår personvernpolicy for mer informasjon.