Vi syns det er leit at du forlater oss. For å deaktivere kontoen din, vennligst kontakt oss. Hvis du har lyst til å annonsere og motta bookinger gjennom HomeAway senere, må du opprette en ny konto.

Vær oppmerksom på at vi bare kan slette opplysninger under bestemte omstendigheter.

Vi sletter opplysninger på forespørsel dersom:
  • du har bestemt deg for at du ikke ønsker at vi skal bruke dem og det ikke er noen god grunn til at vi skal fortsette å bruke dem.
  • vi er lovpålagt å fjerne dem.
De typene opplysninger vi kan slette eller anonymisere på forespørsel er:
  • Kontoinformasjon
  • Undersøkelser og anmeldelser du har sendt inn til oss
  • E-posthistorikk for markedsføring
Kjekt å vite
  • Enkelte typer opplysninger, deriblant transaksjonshistorikk og klager du har sendt inn, er nødt til å holdes tilbake i en lengre periode i tilfelle en rettsak skulle oppstå.
  • Vi behandler forespørselen din om å slette opplysninger i løpet av 30 dager.
  • Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Les artikkelen Hvordan arkiverer jeg en annonse eller gjenoppretter en arkivert annonse? hvis du ønsker å beholde kontoen din, men slette annonsen din.