Slik søker du etter en feriebolig
  1. Gå til nettstedet vårt og velg reisemålet ditt samt inn- og utsjekkingsdatoene dine og antall personer som skal overnatte.
  2. Klikk på Søk.
Slik bruker du filtre
  1. Velg et filter fra alternativene på toppen av siden eller klikk på Flere filtre for å se hele utvalget.
  2. Klikk på Anvend filter
Husk: Filtre er en super måte å fokusere søkeresultatene på, ettersom du justerer søket ut fra hva du ser etter og hvilke behov du har under oppholdet. Du kan blant annet velge følgende filtre: pris per natt, bookingalternativer, beliggenhet, tidsrom og egenskaper.

Slik bruker du kartet
  1. Zoom inn og ut for å se områder der du kunne tenke deg å overnatte.
  2. Klikk på en av de blåfargede stiftene for å se mer informasjon om ferieboligen.