Verden består av mange jurisdiksjoner med forskjellige skatteregler.  Partnere er selv ansvarlige for å forstå og følge skattereglene. Ta kontakt med de lokale myndighetene for å få mer informasjon om reglene i ditt område.
 
Turistskatt
HomeAway har avtale med myndighetene enkelte steder om å samle inn og betale visse lokale skatter på vegne av deg.
 
Skattene varierer og kan, avhengig av det lokale lovverket, omfatte utregninger basert på fastpris eller prosent, antallet feriegjester, antallet netter eller typen feriebolig som er bestilt.
 
Når en feriebolig blir booket på et av disse stedene, vil de lokale skattene som samles inn automatisk vises som en del av totalbeløpet og være synlig på kvitteringen så snart bookingen er bekreftet.
 
For mer informasjon om turistskatt kan du klikke her.
 
Moms
Moms, eller merverdiavgift, er en skatt som legges til for leveranser av tjenester. HomeAway er pålagt å samle moms på servicegebyr, abonnementer og bookingavgifter i land som skattlegger elektroniske tjenester (ESS). På nåværende tidspunkt gjelder dette for Japan, Australia, Norge, Sveits og EU.
 
I Japan betales forbruksskatt (JCT) i stedet for moms. I Australia og på New Zealand betales skatt for varer og tjenester (GST) i stedet for moms.
 
For mer informasjon om moms kan du klikke her.

Skatt på inntekter
Dersom du har en annonse hos oss, må du gi din skatteinformasjon til HomeAway. HomeAway er et amerikansk selskap og er pålagt av US Internal Revenue Service (IRS) å innhente skatteinformasjon fra partnere som kan ha inntekter fra USA.  
 
Avhengig av skattestatusen din og andre faktorer, kan HomeAway måtte bruke informasjonen du gir til å lage et skatteskjema for deg.  Eventuelle påkrevde skatteskjema vil sendes til deg på den adressen du oppga sammen med din skatteinformasjon.