Vi har satt i verk mange sikkerhetstiltak for å sørge for at HomeAway-kontoen din er sikker, men vi har ikke noen kontroll over sikkerhetsprosedyrene til e-postleverandøren din. To-trinns-bekreftelse bidrar med ekstra sikkerhet til e-postkontoen din. Når du logger på fra en ny eller ukjent enhet, vil e-postleverandøren din sende deg en tekstmelding eller ringe deg for å oppgi en kode for å bekrefte innloggingsdetaljene dine.

Les gjennom instruksjonene for hvordan du aktiverer to-trinnsbekreftelse på Google Mail og Yahoo!. Hvis du har en annen leverandør, se etter instruksjonene i sikkerhetsinnstillingene.

Hvis du velger å ikke gjøre dette, eller hvis e-postleverandøren din ikke tillater to-trinns-bekreftelse, bør du være ekstremt forsiktig med e-postpassordet ditt og endre det regelmessig. I tillegg bør du være forsiktig med å klikke på lenker som kommer på e-post. Begynn alltid e-postøkten ved å logge på via e-postleverandørens offisielle påloggingsside.